.

.

TOTS 21


5d9f dels Xiquets de Tarragona. Foto:Laia Diaz

5d9f dels Xiquets de Tarragona. Foto:Laia Diaz

La diada de Santa Tecla es presentava a priori com una revàlida per les dues colles grans de Tarragona i com una oportunitat de refermar-se pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo.

Les dues colles grans han tornat a viure dues cares força diferents d’una diada. Els Xiquets han tornat a brillar amb un 3d9f, un 4d9f i el seu segon 5d9f carregat aquest últim i que han servit per tancar una actuació amb menys castells importants que la de diumenge però que ha servit per a tot i les moltes lesions sortir de plaça amb una actuació gairebé de màxims dels ratllats.

Els Xiquets han tancat l’actuació amb el Pilar de 6 i amb el Quico Pino com a quart del pilar, un dels castellers que va sortir més malparats de les caigudes de diumenge.

La Jove per la seva banda no s’ha recuperat a temps de la patacada del primer diumenge de festes i els liles després d’aconseguir descarregar el 3d9f a la primera ronda ha vist com li queia el 5d9f després d’un primer intent desmuntat.

Els del cos del bou han descarregat només un tímid 4d8 que no feien des del 2007 a Tarragona.

La Jove de Tarragona passa per un moment difícil després d’una bona temporada però on no li ha sortit res bé en aquesta Santa Tecla.

El primer 4d8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau Foto:Tarragona21

El primer 4d8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau Foto:Tarragona21

La rebel·lió d’un dels petits

I sí els Xiquets i la Jove lluitaven per coses molt grans, no massa més petites és les que tenien al cap els castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Els verds de Tarragona han apuntat aquest 23 de setembre del 2015 a la seva història. Per primera vegada els del barri cooperativista han aconseguit descarregar el 4d8 que han combinat amb el 3d8 i el 2d7 per fer la seva primera clàssica de vuit de la història també.

Els de Sant Pere i Sant Pau ho han celebrat a la plaça amb l’Amparito i amb alguns canvis de pentinat de l’ex cap de colla.

El Serrallo per la seva banda ha descarregat el 5d7 i carregat un 2d7 amb molts dubtes. El 2d7, el segon dels mariners després del de Sant Magí, ha caigut just quan l’enxaneta feia una aleta poc ortodoxa en posició gairebé horitzontal.