.

.

TOTS 21


Els Diables, actuant durnat l'entrada del Braç de Santa Tecla

Santa Tecla ha estat declarada la millor festa major de Catalunya pel que fa a la programació del 2013, en el marc dels premis ARC, corresponents a l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Des de l’àrea de Cultura, la tinent d’alcalde Begoña Floria i el màxim responsable tècnic de la Festa, Xavi González; que han assistit a l’acte  s’han mostrat molt satisfets i orgullosos d’aquest guardó ja que això “ratifica la bona feina que s’està duent a terme tan a nivell municipal com de tots els tarragonins i tarragonines que fan la festa major”, tal i com ha dit la regidora i al mateix temps ha expressat que això “demostra el posicionament de Tarragona en el panorama de la cultura, la festa tradicional i la seva projecció a tot Catalunya”.

Pel que fa als premis a gires, els tarragonins Bongo Botrako han rebut el guardó a la millor gira de sales de Catalunya; Manel a la millor gira de teatres i auditoris de Catalunya, i Txarango a la millor gira internacional d’un artista o grup català. Txarango ha destacat, al recollir el guardó, que entenen la música com “un instrument de transformació social”.