.

.

TOTS 21

El preu de la tallada de la Sindriada és 1 €. Venda de tiquets: Mercat Central, durant el mateix dia.

El programa de Sant Magí va cremant etapes cap als plats forts tradicionals del programa d’aquest cap de setmana. Aquest dimecres s’enceta la pujada a la Brufaganya per part dels Portants de l’aigua de Sant Magí. El seu periple (que l’any vinent complirà el seu 25è aniversari) els portarà dos dies fora de la ciutat per tornar divendres. Bràfim és el punt escollit per fer el canvi de ferradures als cavalls, que estalviarà les problemàtiques periòdiques derivades de la sorra a la seva entrada per Tarragona. 

A més, aquest dimecres també és el torn de dos plats forts. El primer és el Watermelon Pool, una iniciativa solidària consolidada, i que ha tingut enguany com guanyador Jesús Fernández (amb 1.947 vots dels 12.000 comptabilitzats), tarragoní i relacionat amb l’empresa www.esquiades.com. Els diners recaptats aniran destinats a l’entitat ‘Xq no Alex?’. Tant ell com Ambrós Porta, Júlia Requesens, Oskar Pujol i Àlex Alonso es tiraran a la WaterMelon Pool, demà a partir de les dotze del migdia al voltant de l’edifici del Mercat Central.

I el segon és la Sindriada, a partir de les 19.00 hores a l’interior del Mercat Central. Enguany coopera destinant els beneficis a l’entitat que hagi escollit la celebrity de la Watermelon Pool més votada en línia. Preu de la tallada: 1 €. Venda de tiquets: Mercat Central, durant el mateix dia.

(Podeu consultar el programa de festes de Sant Magí clicant aquí)