.

.

TOTS 21

Un instant de la lectura per a la gent gran.

Un instant de la lectura per a la gent gran.

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, els serveis territorials de cultura de la Generalitat de Catalunya, han volgut apropar la festa del llibre i la rosa a les persones que, per les circumstàncies que viuen, no ho poden celebrar al carrer. Tal i com ja es va fer en ocasions anteriors, el Sant Jordi ha arribat a diversos hospitals i residències de gent gran mitjançant “La Veu em frisa”. La iniciativa consisteix en la lectura de diferents textos elaborats per la Biblioteca Pública de Tarragona, el CPNL i la Direcció General de Política Lingüística.

A Creixell aquesta activitat s’ha fet, aquest dimecres, a la Residència d’Avis L’Ermita de Creixell. A la jornada hi han participat l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adán, el regidor de Governació de Roda de Berà, Frederic Royuela, i un grup de voluntaris i voluntàries de l’aula d’adults de la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell.

Tots ells han llegit textes de diferents obres de la tarragonina Montserrat Abelló, de Joan Vinyoli i de Pere Calders. Per cloure l’acte s’ha llegit un fragment molt emotiu de la Llegenda de Pilat