.

.

TOTS 21


Vila-seca viurà la Diada de Sant Jordi amb diversos actes, del 18 al 28 d’abril, d’entre els quals destaquen tres presentacions de llibres en cadascun dels nuclis del municipi.

Per començar, el dimecres 19 d’abril a les 20.30 h tindrà lloc la presentació del llibre “La Sombra del Silencio” de M. Isabel Sánchez Gea, a la sala d’actes del Centre Cívic i Cultural de la Plana. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Moya.

En segon lloc, el regidor de Cultura, Pere Segura, serà l’encarregat de presentar el llibre “Marc y la ouija” de Josep Guillén. El Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà aquest acte el proper dijous 20 d’abril a les 20.00 h.
Per últim, el dimecres 26 d’abril, també a les 8 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre “100 coses que has de saber de l’òpera”, dels autors David Puertas i Jaume Radigales, a l’Auditori Alcalde Josep Malapeira.

A més de la presentació d’aquests tres llibres, cal destacar que el Centre d’Estudis Vila-secans presentarà el primer número de la publicació “Emprius”, el proper dijous 27 d’abril a l’Associació El Centru.