.

Imatge de la Diada de Sant Fèlix.

Imatge de la Diada de Sant Fèlix.

La diada de Sant Fèlix ha deixat a Vilafranca del Penedès catorze castells de gamma extra. S’han vist, entre d’altres, tres 3 de 10 amb folre i manilles en una mateixa ronda.
Els castellers de Vilafranca i la Vella dels Xiquets de Valls han descarregat les seves construccions de deu pisos mentre que els Minyons de Terrassa només l’han pogut coronar.

La Vella de Valls i Vilafranca han convertit la diada en una de les millors de la història sense deixar de banda la gran actuació dels Minyons de Terrassa i la Joves Xiquets de Valls. D’inici, la jornada ja ha arrencat amb tres 3 de 10, dos dels quals han estat descarregats. Un d’aquests l’ha signat la Vella, que aquest dimarts ha assolit la seva millor marca completant també el 4 de 9 net i el 4 de 9 amb l’agulla. Per la seva part, els Verds han carregat per primera vegada a la seva història el 4 de 10 amb folre i manilles.

També ha estat vibrant l’actuació dels Minyons de Terrassa que, a banda de fer l’aleta en el 3 de 10, han descarregat el 5 de 9 i el dos de 9, amb uns castells que la Joves de Valls també s’ha embutxacat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */