.

Sandra Ramos, portaveu de l'agrupació local del PSC a Tarragona

Sandra Ramos, portaveu de l’agrupació local del PSC a Tarragona

La portaveu de l’agrupació local del PSC a Tarragona, Sandra Ramos, valora les darreres declaracions del candidat d’ERC per a les eleccions municipals, Pau Ricomà, on fa una renúncia explícita al projecte de l’independentisme a Tarragona.

“Excepte la CUP, no hi ha cap candidatura independentista que reivindiqui la República Catalana a Tarragona”, ha indicat Sandra Ramos després de les darreres declaracions del cap de llista d’ERC per a les eleccions municipals, Pau Ricomà. La portaveu de l’agrupació local socialista ha assegurat que l’independentisme “es queda orfe a Tarragona” després de la renúncia explícita de Ricomà al plantejament de la república catalana a la ciutat. “Això demostra que tot va ser un frau i que la proclamació de la República era mentida”, ha assegurat Ramos. En aquesta mateixa línia, la portaveu de l’agrupació local considera que “actualment cap candidat per a les eleccions municipals a Tarragona vol fer bandera de la independència”.

Per últim, Sandra Ramos ha indicat que “és poc ètic que Pau Ricomà digui que no es pot dividir Tarragona entre independentistes i no independentistes quan el setembre passat es van rebentar les festes de Santa Tecla amb banderes i eslògans a favor de la República Catalana”.