.

.

TOTS 21


Guaita amb els candidats que ocupen els llocs 3, 4 i 5 de la candidatura socialista. Foto: Cedida

Guaita amb els candidats que ocupen els llocs 3, 4 i 5 de la candidatura socialista. Foto: Cedida

La candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, va revelar ahir les persones que ocuparan els números 3, 4 i 5 de la llista per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Després d’anunciar la setmana passada a Josep Baiges com a número 2, Guaita va presentar a Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López.

D’aquesta manera, Martínez sumarà el seu tercer mandat consecutiu a l’Ajuntament de Reus, després que entrés l’any 2015. Martínez és educadora social i va començar l’etapa laboral a Reus al barri Gaudí, Mas Abelló i Mas Pellicer. Actualment, és coordinadora de l’EBAS (Equip Bàsic d’Atenció Social) Ponent de Tarragona. “L’Anabel sap com funciona internament l’Ajuntament perquè acumula dos mandats a l’oposició i si a això li sumem la seva experiència laboral la converteix en un actiu molt important per a fer avançar la ciutat”, va assegurar Sandra Guaita. “El fet de treballar a serveis socials durant tants anys m’ha permès conèixer de primera mà quines són les necessitats de la ciutadania i, sobretot, les mancances que encara té avui dia l’administració”, va argumentar Anabel Martínez, qui va afegir que “per això, des del primer moment que vaig entrar al PSC he volgut treballar per millorar la situació dels serveis socials i fer-los més accessibles a tota la ciutadania. Perquè crec en uns serveis socials universals que donin una resposta àgil i eficaç a tots els qui la necessiten”.

El número 4 serà Manel Muñoz, qui fa més de 20 anys que exerceix d’advocat en l’àmbit laboral i compagina aquesta feina amb la de docent de Dret del Treball i de la Seguretat a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, i també és professor de Dret del Treball a la UOC. “He volgut fer el pas a la política perquè estic convençut que Reus mereix més, ens ho mereixem realment i podem situar la ciutat en el mapa, però per fer-ho, també cal algú a l’alcaldia que tingui la determinació de defensar els nostres interessos allà on calgui, enfrontant-se amb qui sigui necessari si cal”, va assegurar Muñoz, qui va afegitrque “la Sandra Guaita té la determinació, l’empenta i la tenacitat per lluitar i defensar els interessos de Reus allà on calgui”.

Finalment, el número 5 l’ocuparà Pilar López, qui fou regidora durant el mandat del 1995 al 1999 encapçalat per l’alcalde Josep Abelló. López ve del món de l’ensenyament i és llicenciada en Geografia i Història i és professora a l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms. “La Pilar ens aportarà l’experiència d’haver format part del govern durant l’etapa de l’alcalde Pep Abelló”, va destacar Guaita. En aquesta línia, López va indicar que “torno a la política pel bon record de l’època en què vaig ser regidora del 1996 al 1999 i pels projectes tant innovadors que vam dur a terme que va fer que Reus passés a ser una ciutat referent en serveis socials”, i va afegir que “ara és el moment de recuperar aquesta il·lusió i aquest canvi que es proposa amb aquest nou equip liderat per la Sandra que serà la millor alcaldessa que tindrà Reus i amb un equip que combina joventut i experiència”.

L’alcaldable socialista va detallar que durant aquesta setmana anirà presentant més persones que formaran part de la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.