.

La regidoria de Turisme, juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, celebrarà aquest diumenge 4 de novembre la primera edició del Salou Wind 2018. Es tracta d’una nova iniciativa on es podrà gaudir d’una volada d’estels gegants, a càrrec de l’empresa Barcelona Estels, de 9 a 14 hores a la Platja de Llevant del municipi. En total, es preveu que l’activitat compti amb uns 120 estels, els quals volaran en grups d’entre 10 i 20 estels per ronda, en funció del vent.

Aquesta primera edició també comptarà amb tres tallers infantils gratuïts: “Fes el teu propi estel”, on els nens i nenes participants es podran emportar el seu propi estel de regal; “El laboratori del Dr. Bubble” per fer bombolles; i el “Camerino de maquillatge”, on els infants podran gaudir d’una sessió de maquillatge i tatuatges. Aquests tallers es duran a terme de 10:30 a 13:30 hores al Passeig Jaume I.

El Salou Wind 2018 finalitzarà amb un vermut musical amb el DJ Strictly Vinyls, i la col·laboració de Vermuts Miró Reus, a les 12 hores al Passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme.

També es podrà participar al concurs fotogràfic d’Instagram, on es sortejaran quatre entrades a PortAventura Park. Només cal publicar una fotografia amb l’etiqueta #salouwind2018.