.

Una de les reunions preparatòries del nou web

Una de les reunions preparatòries del nou web

L’Ajuntament de Salou està treballant conjuntament amb SEMIC, empresa IT especialitzada en Administració Electrònica, per tal d’oferir a la ciutadania “una nova web municipal adaptada a tots els dispositius, amb un nova imatge i amb més i millors prestacions”, destaca l’Ajuntament.

Per tant, la nova plataforma web no serà tan sols un portal informatiu sinó que permetrà “treballar de forma transversal, utilitzant tecnologia de programari lliure i oferint la informació pensant especialment en l’usuari i de forma més intuïtiva”. Aquests treballs s’aniran desenvolupant durant els propers 3 mesos –aproximadament- i culminaran a principis de l’any vinent.

Aquesta transformació integral de la plataforma web “és fruit de l’esforç de la regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament per treballar de forma transversal”, oferint continguts únics on intervenen diversos departaments. A més, se seguirà treballant per consolidar el projecte de l’e-administració, oficina virtual, transparència i dades obertes, convertint el canal digital en el preferent per a la relació amb les persones i les empreses, i entre el personal intern de l’administració, “per tal d’oferir un millor servei”.

Des de l’empresa i en coordinació amb els departaments municipals “es posarà un èmfasi especial en millorar especialment la informació dirigida al ciutadà”, apuntava el regidor de l’àrea Jesús Barragán. En aquest sentit, es buscarà la fórmula més idònia per incloure tots els tràmits i gestions que poden fer amb l’administració, amb el detall de quin és el procés a seguir per a cadascun d’ells.

/* JS para menú plegable móvil Divi */