.

.

TOTS 21


Foto de família dels sotasignants

Foto de família dels sotasignants

Els patronats de Turisme de Salou i Cambrils, els ajuntaments de Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar i l’Estació Nàutica Costa Daurada han signat aquest dimecres el conveni de col·laboració conjunta per promocionar el producte turístic nàutic comercialitzat per l’Associació Estació Nàutica. Així, avui a l’Hospitalet de l’Infant s’han reunit els alcaldes de les cinc poblacions  turístiques per donar formalitat al conveni, que té com a eix prioritari el foment, l’estructuració, cohesió i dinamització del fenomen socioeconòmic del turisme i el lleure i, a tal efecte, volen potenciar la consolidació del Producte Turístic Nàutic que en aquests moments comercialitza i promociona l’Associació Estació Nàutica Costa Daurada.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “els cinc municipis turístics compartim un objectiu comú com és la dinamització i la projecció dels nostres respectius productes d’oci i de lleure com motor de la nostra economia, i per tant, optem per establir un acord de col·laboració i cooperació per potenciar un mateix Producte Turístic Nàutic”. Salou fa 13 anys que està adherit a la marca, és a dir, des de l’inici. El batlle ha assegurat que amb aquest conveni es veu com “estem davant d’un gran projecte turístic, de serveis i d’especialització nàutica que reforça la destinació, aporta competitivitat i ofereix noves experiències al nostre visitant”.

Segons marca el conveni al llarg d’aquest 2014 es busca coordinar l’acció de foment dels 5 Ajuntaments i  respectius Patronats de Turisme, envers l’Associació Estació Nàutica, fent promoció d’un producte turístic format per allotjament i activitats d’estància turística activa a la mar en tot l’àmbit de l’Estació Nàutica. Amb aquest projecte, segons el batlle, “es pretén diversificar l’oferta turística actual de les cinc poblacions i aconseguir desestacionalitzar i allargar la temporada turística”, ha manifestat.

Per la seva part, el president de l’Estació Nàutica (EENN), Joan Albert Campos, ha explicat que l’EENN  està integrada per 70 empreses; essent el domini nàutic més gran de Catalunya i dels més importants de l’estat espanyol.

Per aconseguir els objectius, l’Estació Nàutica Costa Daurada es desenvoluparan diferents accions; entre elles, unes jornades de portes obertes a cada un dels municipis; suport a la dinamització de les Bases Nàutiques; accions comercials en origen i destí mitjançant el catàleg de producte, fulletons, pàgines web; assistència a fires, viatges de familiarització (fam i press trips), i venda de producte en els establiments socis de l’entitat; potenciació de la pràctica d’esports nàutics als cinc municipis, implantació del carnet de soci simpatitzant a nivell provincial (Club Estació Nàutica); i jornades de formació per les empreses associades per mantenir el nivell de qualitat identificatiu amb la marca.

Pel que fa a Salou, el municipi acollirà les oficines, i punt d’informació i comercialització de l’Estació Nàutica. Tanmateix, esta previst realitzar esdeveniments socials al municipi i activitats del Club. A Salou també s’hi trobaran ubicades les oficines de la Central de Reserves.

A la signatura del conveni hi ha assistit, a més de l’alcalde de Salou Pere Granados; l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; l’alcalde Ferran Pellicer de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp; a més de l’alcalde de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Alfons Garcia, així com l’alcalde Andreu Martí de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, i, per part de l’Estació Nàutica Costa Daurada, el president Joan Albert Campos.