TOTS 21

Foto de família

Foto de família amb les entitats i colles del municipi participants a la Festa Major

La Sala de plens de l’Ajuntament de Salou es va omplir amb membres d’entitats, colles i participants de la festa major d’hivern que han fet possible la celebració i l’organització des de diferents vessants. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, van ser els encarregats de lliurar un DVD amb imatges de la festa i un metacrilat commemoratiu a tots ells.

L’alcalde, Pere Granados, va voler agrair a les entitats la seva implicació en aquesta festa i va recordar que “les entitats sou l’ànima d’una societat dinàmica perquè és a través de les entitats i associacions que una societat es mou i es projecta”.  Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes va reiterar l’agraïment i l’esforç de cada un dels participants “perquè sense ells aquesta festa no seria la mateixa i esperem que l’any vinent puguem gaudir-ne més tots plegats”.

D’altra banda, l’acte també va servir per fer l’acte de lliurament dels premis de la setena edició del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2015, un acte organitzat per l’Antena del Coneixement i on s’han presentat una quinzena d’obres. El guanyador d’aquesta edició ha estat Paolo Stoppa amb la imatge “Diables”. El guanyador es va endur un xec de 125 euros i un lot de vins de la URV.