.

Fotografia de benvinguda als esportistes participants

Fotografia de benvinguda als esportistes participants

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha rebut als dos esportistes salouencs participants,  d’una de les proves més dures del món, el Dakar que en la edició 2014 ha transcorregut per Argentina, Bolívia i Xile. Durant l’acte, també ha estat present el regidor d’esports,  Felip Ortiz. Els dos esportistes van participar en la categoria de motos com a esportistes amateurs.

Malauradament, Marc Pedrola va haver d’abandonar a la a la sisena etapa de la curça a causa d’una averia que va patir la seva moto, finalitzant entre Tucumán i Salta i marcant un temps de 7 hores, 32 minuts i 42 segons. Marc Pedrola va traslladar a l’alcalde la seva intenció de tornar a intentar-ho pel fet “d’haver quedat amb les ganes de poder finalitzar la totalitat del recorregut”. Els dos esportistes han destacat la duresa de la proba però també el gran suport rebut per part de moltes persones que els animaven a continuar.

Per la seva part, Batalla ha recordat que ”ha estat una experiència única i inoblidable que malgrat el sacrifici que implica també dona una gran satisfacció”. Batalla, va finalitzar a la 69ª posició de la classificació general, assolint un temps de 90 hores, 54 minuts i 13 segons, convertint-se en un dels 77 pilots que tenen l’honor de poder dir que han finalitzat el Dakar 2014.
Granados ha assegurat sentir-se molt orgullós de que dos esportistes de la nostra ciutat hagin sigut capaços d’enfrontar-se a un repte de tal magnitud i els ha animat a “continuar sent un exemple de valors esportius com sacrifici, constància i superació” ha dit. En finalitzar, l’acte, el batlle els ha fet entrega d’un record institucional de part del Municipi i s’han fet una fotografia de família.