.

Façana del Patronat de Turisme de Salou

Façana del Patronat de Turisme de Salou

El Patronat de Turisme de Salou vol manifestar el seu “rebuig més enèrgic” a un paquet turístic que es publicita sota el nom de Karibean Spring Break, “en contraposició al que és i representa Salou”. El director gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla, ha assenyalat que es durà a terme un requeriment a l’empresa pel cessament immediat en l’ús del nom de Salou en aquest operatiu que res té a veure amb la certificació del municipi. Capilla ha assegurat que “estem totalment en contra d’aquest paquet perquè ataca frontalment la nostra estratègia de promoció com a primera destinació d’oferta familiar i com a destinació esportiva”, deia, “tot i que –ha puntualitzat- té un impacte a nivell d’usuaris molt petit”.

El festival, que s’anuncia en un web, promet “sexe i alcohol” i tindrà lloc del 4 al 8 de maig.

“Aquest paquet és un producte turístic privat que perjudica la marca Salou i, el municipi, vol allunyar-se de la mala imatge que representa la comercialització d’aquests tipus de paquets vacacionals molt puntuals”, ja sigui aquest Karibean Spring Break o el Saloufest que xoca amb el model turístic de Salou pel qual passen més de dos milions de visitants i que majoritàriament (80%) són turisme familiar.

“No està al nostre abast decidir fer-lo o no”, apuntava el director gerent del Patronat de Turisme però demanava a una part de l’empresariat de l’allotjament “que sabem és molt reduïda que deixin de comercialitzar-lo”; tot puntualitzant que l’Associació hotelera Salou, Cambrils, la Pineda, a més de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT)estan al costat del Patronat de Turisme de Salou.

A més, ha advertit que des de Salou “es requerirà a l’empresa que cessi en l’ús de la marca relacionat amb una comercialització tant agressiva que res a veure té amb el títol del municipi com a primera destinació turística de Catalunya amb segell familiar; i primer municipi de sol i platja de Catalunya amb més pernoctacions, prop de 8 milions”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */