.

Aquesta setmana i fins diumenge el Patronat de Turisme assisteix com a expositor junt amb PortAventura World

Aquesta setmana i fins diumenge el Patronat de Turisme assisteix com a expositor junt amb PortAventura World

El Patronat de Turisme de Salou assisteix durant aquesta setmana i fins diumenge a la ‘Bolsa Turismo Lisboa’; la fira professional i de públic en general,  dedicada al sector turístic, i que és considera la fira més important de Portugal. La Capital de la Costa Daurada, juntament amb Centre de Promoció Turística de Catalunya, Espanya i Portugal (Agència Catalana de Turisme) i PortAventura World, sumen esforços per seguir fidelitzant i atraient nous visitants del mercat portuguès.

Actualment, el mercat portuguès es troba en recuperació econòmica, amb un potencial de creixement molt important. Per aquesta raó, des del Patronat de Turisme de Salou, i dins el Pla d’Acció 2018-2019, té en consideració el mercat portuguès, per tal de seguir potenciant i fidelitzant els seus turistes, aconseguint així incrementar el flux de visitants cap a la capital de la Costa Daurada. De fet, és una aposta per seguir captant mercats petits, bàsicament de turisme familiar que busquen una bona oferta de sol i platja i que tenen un gran potencial de creixement, i amb l’avantatge de la proximitat. A més, el Patronat de Turisme busca seguir diversificant els mercats emissors, per tant no tan sols treballar en mantenir el focus en el mercat espanyols, britànic, francès o rus, sinó que també busca alternatives no tant nombroses però que sumen nous clients cap a la destinació.

Els aspectes més valorats durant les estades pels turistes portuguesos són el bon clima, visitar llocs d’interès, el sol i platja i gaudir de la natura. Aquests acostumen a hostejar-se en hotels, encara que s’observa un creixement considerable d’optar pels apartaments turístics, en estades d’uns cinc dies aproximadament. El gran gruix de desplaçaments els duen a terme durant les vacances escolars i el bon temps, encara que també quan hi ha algun pont o per Setmana Santa.

Per l’estand de Salou han estat presents el Representant de PortAventura World, Massimo Bello, i la Directora del CPT Catalunya Espanya i Portugal, Nuria Perich, juntament amb la tècnica de promoció del Patronat de Turisme de Salou. També han visitat l’estand l’Ambaixadora d’Espanya a Portugal, Marta Betanzos Roig, o la Directora de OET de Lisboa, Natalia Briales Cristóbal.