.

L’alcalde, amb els diferents xefs

L’Associació d’Hostaleria de Salou ha fet entrega avui dels premis als guanyadors de les primeres jornades de l’arròs de Salou, celebrades al municipi aquest mes de juny i en la qual hi han participat 32 establiments que han servit més de 900 menús de l’arròs.

Principalment programades del 8 al 16 de juny, es van allargar finalment fins el 22 de juny, degut a l’èxit que estaven tenint. A l’acte de lliurament han estat presents l’alcalde Pere Granados, el regidor de Dinamització Econòmica, Héctor Maiquez, el president de l’AEH Salou, Pep Moreno, i el vicepresident de l’AEH de la província de Tarragona, Javier Rodríguez.

El jurat professional i el jurat popular han decidit que els 5 establiments guanyadors del concurs són:

Millor menú de la I Jornada Gastronòmica de l’arròs a Salou: Restaurant Deliranto

Menú més original restaurant: Le Somelier d’Edu Cuesta

Menú amb millor qualitat/preu: Restaurant Boquet

Menú amb millor presentació: Restaurant Xantar

Menú amb millor servei: Xiringuito Elektra

Els premis però, no han sigut només pels establiments participants, sinó pels clients que han votat l’establiment que més els ha agradat a través del formulari que han trobat a les xarxes socials, els quals també han optat a premis consistents en menús als restaurants participants i ampolles de cava Torelló. També hi ha hagut premis pels seguidors de la pàgina GastroAEH a Facebook i Instagram que han participat als sortejos proposats per l’associació, emportant-se així també menús als restaurants i ampolles de cava.

L’alcalde Pere Granados, ha manifestat que “des de l’Ajuntament volem seguir treballant conjuntament amb l’Associació d’Hostaleria de Salou, per seguir potenciant el ventall d’ofertes gastronòmiques al municipi i aconseguir, d’aquesta manera, ser reconeguts tant a nivell nacional com internacionalment com a referents en turisme gastronòmic, consolidant aquesta marca com s’ha fet en el turisme esportiu”.

Durant les dues setmanes de jornades els 32 restaurants participants han venut al voltant de 900 menús de l’arròs. Per Pep Moreno, president de l’AEH Salou “La valoració és molt positiva perquè les jornades han aconseguit mostrar el perfil més gastronòmic de la ciutat, atraure el turisme local i de proximitat i engegar l’activitat de la recent creada associació amb unes jornades d’èxit com han sigut aquestes”.

Podeu seguir totes les jornades que organitza l’Associació d’Hostaleria de Salou i les associacions locals o comarcals de l’AEH a la pàgina de Facebook o Instagram Jornades Gastronòmiques AEH.