.

Imatge de la signatura inici d'acord Escola Futbol Sala Salou. Foto: Cedida

Imatge de la signatura inici d’acord Escola Futbol Sala Salou. Foto: Cedida

Ahir per la tarda, el Pavelló Salou Centre va estar l’escenari de la firma d’inici del procés d’unificació entre el Club Salou Futbol Sala, amb el seu president Jose Maria Reyes, i el Playas de Salou Futbol Sala, amb el seu president Jose Luis Butler, per tal d’unificar tots dos clubs i potenciar i millorar així aquesta disciplina dins el municipi. A l’acte també hi va estar present el regidor d’Esports ,Dani López, en representació del consistori que ha estat qui ha encapçalat aquesta iniciativa des de la regidoria. El municipi de Salou, en l’actualitat, disposa de 2 clubs de futbol sala que tenen les seves línies de treball tant en l’esport base com a nivell estatal. López ha explicat que “la voluntat de la regidoria d’Esports es la d’unificar els diferents equips que es trobin dins una mateixa disciplina per tal de potenciar la mateixa”. Aquest procés comença a la data de la signatura d’aquest acord i finalitza l’1 de juliol de 2017 amb la signatura definitiva de l’acord d’unificació.

A la vista del gran nombre de jugadors des de la base fins a la categoria sènior i els bons resultats obtinguts en les diferents lligues durant els darrers anys i amb la finalitat de consolidar un únic Club de Futbol Sala a Salou es considera la possibilitat d’unir esforços entre els 2 clubs, amb l’objectiu de poder millorar, si és el cas, els resultats i la gestió.

El regidor d’Esports, Dani Lopez, ha explicat que “ateses les converses que s’han mantingut i que s’estan duent a terme per part dels responsables tècnics d’ambdós clubs i a la vista de les propostes rebudes d’aquests, les corresponents Juntes Directives d’ambdós clubs valoren positivament la possibilitat d’iniciar un treball conjunt.”

J.Luis Butler, president del Playas de Salou FS, va declarar que “es el moment idoni per tal d’iniciar aquest procés d’unificar les dos escoles tenint així un únic club de futbol sala al municipi i centrar els esforços i dedicació dels dos clubs en un de sol”. Per la seva banda, el president del Salou FS, J. Maria Reyes, va explicar que “amb la unió de les dos escoles passarem a ser una les més grans de tot Catalunya, i confio en que aquesta gestió beneficiarà ambdós clubs”.

A partir de l’1 de setembre de 2016 el foment del futbol sala base es farà a través d’una única escola dirigida conjuntament pels coordinadors d’ambdós clubs. El nom d’aquesta escola serà “Escola de Futbol Sala de Salou” i l’àmbit d’actuació serà des de Baby’s fins a Juvenil B.

A més, s’ha creat un Grup de Treball Tècnic integrat per 4 persones, 2 del Club Salou Futbol Sala i 2 per part del Playas de Salou Futbol Sala, amb els objectius de coordinar l’Escola de Futbol Sala de Salou durant la temporada 2016/2017 i definir les bases tècniques del nou projecte unificat. A la vegada, també s’ha creat un Grup de Treball Directiu integrat per representants de les directives d’ambdós clubs, un tècnic de l’àrea d’esports de l’Ajuntament, i el Regidor Delegat d’Esports, amb l’objectiu de prendre les decisions en temes de caràcter directiu que puguin sorgir.

Recordar que a partir del dijous dia 1 de setembre tots els interessats en inscriure’s o demanar més informació podran fer-ho els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19 hores al Pavelló Municipal d’Esports o al correu escolafssalou@hotmail.com