.

.

TOTS 21


Leo Harlem

Quan encara falta més d’un mes perquè Leo Harlem arribi a Teatre Auditori de Salou a presentar-nos el seu últim espectacle, ‘¿Qué hay de nuevo?’, juntament amb Sergio Olalla, la funció de les 18 h està gairebé plena. Així, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament s’anuncia que queda oberta per a la venda una nova funció a les 20 h prevista per al mateix diumenge 16 de març. D’aquesta manera esperem satisfer la gran demanda que el show d’aquest gran humorista està tenint.

L’obra

Una broma pesada dels seus amics el va situar a la gran final del 3r. Certamen de Monòlegs de El Club de la Comedia, on va descobrir que podia ser rendible viure de fer riure a la gent. Des d’aquell moment s’ha convertit en un “guionista de tot” perquè d’una manera sorprenent, única i inimitable és capaç d’explicar les petites coses de la vida.

Leo Harlem arriba al TAS amb la gira ‘Cómicos – Algo más que los mejores monólogos’ , un projecte produït per Divertia Smile Company amb l’objectiu de fer humor de qualitat amb els millors còmics i guionistes. Obre bé els ulls, respira profundament, empassa saliva, aguditza l’oïda i preparat perquè estem disposats a aconseguir que posis els cincs sentits a treballar en la recerca del sentit més important: el sentit de l’humor!