.

Detall del cartell promocional dels actes de Halloween a Salou.

Detall del cartell promocional dels actes de Halloween a Salou.

Els carrers de Salou viuran el proper dia 30 una desfilada de zombies que recorreran el municipi ballant amb la txaranga Bandarra Street Orquestra. Un acte obert a tothom que vulgui passar una bona estona en un entorn tan terrorífic com entretingut, l’únic requisit que es demana és venir ambientat de zombie.

La convocatòria està marcada pel dia 30 d’octubre a les 18:30h a la Plaça del Teatre Auditori, on els primers assistents podran maquillar-se per a l’ocasió. Cap a les 19:30h està previst que s’iniciï la desfilada que baixarà pel carrer Via Roma, seguint pel carrer Barcelona fins al nucli antic on donaran el tomb i tornaran a pujar pels mateixos carrers fins al punt de partida.

A l’arribada, prevista sobre les 21h a la mateixa plaça del Teatre Auditori, es gravarà una flash mob entre tots els zombies assistents i es sortejaran entrades per a Port Aventura i pel Parc de Nadal.

Aquells que ho desitgin podran quedar-se posteriorment a la projecció de curtmetratges de terror que tindrà lloc a la Sala Europa del TAS en un entorn terrorífic i amb personatges aterridors.

A més, el dia 31 a partir de les 23h, el soterrani del teatre serà l’escenari d’un passatge del terror que recrearà diverses pel·lícules mítiques del gènere de por. Tots els actes són de caire gratuït i, així com la desfilada és d’accés lliure els actes tenen l’aforament limitat.