.

Enguany, la ruta gastronòmica es durà a terme del 17 al 26 de maig, i la data límit per a inscriure’s és el 24 d’abril

Enguany, la ruta gastronòmica es durà a terme del 17 al 26 de maig, i la data límit per a inscriure’s és el 24 d’abril

L’Ajuntament de Salou obre el període d’inscripció per a participar en la vuitena edició del Gastrotour Salou, que tindrà lloc del 17 al 26 de maig de 2019. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, amb la col·laboració per primera vegada de la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou i el patrocini de Cervesa San Miguel. Any rere any, els restauradors, bars i gelateries participen amb creacions originals en la ruta on també s’ofereixen tapes adaptades als més petits, en l’anomenada BabyTour Salou.

Segons les bases establides per la participació, la tapa s’haurà d’oferir tots els dies segons l’horari establert per l’establiment i que així constarà al llibret que s’editi. La tapa, a més, haurà d’incloure una degustació representativa i de qualitat de l’establiment i una beguda adquirida directament a través del patrocinador Cervesa San Miguel. El preu es manté respecte els darrers anys, en 2,50 euros (tapa més quinto San Miguel).

A més, tots aquells establiments participants podran oferir voluntàriament a més una tapa dedicada als més petits, aquesta tapa se servirà amb una beguda no alcohòlica i tindrà el mateix preu que la tapa general. Els establiments que ofereixin la tapa Baby Tour estaran marcats perquè siguin fàcilment localitzables.

Enguany, com a novetat, i en col·laboració amb l’Associació d’empresaris d’hosteleria de Salou, es proposa per a tots aquells restaurants interessats la possibilitat d’oferir un menú de tapes, el qual constaria de la cervesa MAGNA, 5 tapes i  unes postres a un preu al públic de 20 euros.

Els establiments interessats en participar hauran de dur a terme la inscripció a través del formulari de la web de l’Ajuntament de Salou emplenant tots els camps obligatoris: dades i contacte de l’establiment (telèfon, xarxes socials, correu electrònic…), tota la informació requerida sobre la tapa i la participació, si és el cas, a la Baby Tour, així com dades per a l’organització. La data límit per poder inscriure’s és el 24 d’abril.