.

.

TOTS 21


L'alcalde, Pere Granados, saludant els agents. Foto: Cedida

L’alcalde, Pere Granados, saludant els agents. Foto: Cedida

La Policia Local de Salou ha obert aquest dijous la Comissaria descentralitzada de Platja ubicada al Passeig Jaume I, que estarà en funcionament, diàriament, des de les 10 h del matí, fins a les 20 h. Durant l’última setmana de juliol i el mes d’agost, el servei serà fins a les 21 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, David González, la regidora de Platges, qualitat i pla d’usos, Julia Gómez, i l’inspector de la Policia Local, José Luis Gargallo, han visitat la instal·lació.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet pel bon servei que dona la comissaria de platja, proper al ciutadà i molt àgil pel que fa a les gestions que ajuden a la seguretat, convivència i harmonia, a la via pública a primera línia de mar.

Cal destacar que hi ha hagut un increment de plantilla, en relació amb l’any 2022, amb l’incorporació de dues persones. Així, aquest any, un total de 22 agents estaran al servei de la població, vetllant per la seva seguretat.

Com a novetat, s’han comprat sis bicicletes elèctrique, que milloraran el servei i contribueixen a la sostenibilitat mediambiental.

L’any passat, d’acord amb estadístiques, en aquesta comissaria es van arribar a atendre més de 4.000 serveis, des de la recollida de denúncies, fins a informació o ajuda.

La missió per part dels agents de la Policia Local, a més de fer front a temes delictius, és ajudar la ciutadania, facilitant informació, orientació i assessorament.