.

El període per fer arribar opinions s’estén del 4 de desembre de 2023 fins al 2 de gener de 2024 (ambdós inclosos). Foto: Cedida

Salou es troba en un moment important per a la seva transformació urbanística i per aquesta raó es busca el major consens social possible fent que els salouencs i salouenques contribueixen i construeixen, entre tots, un millor futur pel municipi.

Ja està obert el procés participatiu, el qual és una ocasió idònia per copsar les opinions i suggeriments dels ciutadans. L’Ajuntament posa en marxa aquesta consulta ciutadana en el marc de la modificació puntual del POUM referent a la delimitació de l’àmbit de l’Eix Cívic, a causa de les transformacions de l’entorn del ferrocarril, ja que els terrenys ferroviaris, actualment en desús, són clau per al futur de Salou i necessiten una nova projecció i nous usos.

El període per fer suggeriments s’estén del 4 de desembre de 2023 fins al 2 de gener de 2024 (ambdós inclosos). El consens és important per fer les modificacions que permetran que aquella zona sigui dotada de serveis i d’una edificació que serà crucial per millorar el futur de Salou.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */