.

Una imatge de Salou. Foto: salou.cat

Una imatge de Salou. Foto: salou.cat

Els espanyols prefereixen i escullen zones de costa i platja per passar les vacances de Setmana Santa com Salou o Benidorm o grans centres urbans com Madrid i Barcelona abans que destinacions internacionals segons les xifres i resultats pel que fa a reserves per part dels usuaris del portal d’oci i viatges ‘Atrápalo’.

Segons aquestes, els viatgers s’allotjaran una mitjana de quatre nits en hotel i destinaran una mitja de 317,62 euros per estada, aproximadament 100 euros més que el desemborsat en cada reserva de Setmana Santa l’any anterior. L’increment de la despesa entre 2013 i aquest any és del 41,62% a favor del 2014. En comparació del passat any, el nombre mitjana de nits per cada reserva efectuada fins avui també ha augmentat pel que fa a 2013, passant de 2,83 a 3,82 nits.

El municipi de Salou ocupa el lloc destacat. Situat a la costa de Tarragona i considerat capital de la Costa Daurada, aquesta localitat catalana resulta una destinació perfecte de sol i platja, amb quatre grans arenals i nombroses cales i molt pròxim a Port Aventura, parc temàtic reconegut internacionalment, de fort atractiu i demanda turística i que últimament s’ha promocionat molt amb novetats com el futur FerrarLanc, BCN World i la nova atracció ‘Ángkor’.

En el cinquè lloc de la llista també hi ha Cambrils. Situat al centre de la Costa Daurada, envoltat per les serres de Llaberia, és el cinquè lloc triat pels espanyols per gaudir d’uns dies de descans. El municipi té un total de 9 km de platja de sorra fina, i és on comença el golf de Sant Jordi. En aquesta vila marinera la vida gira al voltant del port i destaca per l’antiga fortalesa de la baronia de Vilafortuny.

Logo del municipi turístic de Salou

Logo del municipi turístic de Salou

Top 10 destinacions

1.Salou
2.Madrid
3.Benidorm
4.Tossa de Mar
5.Cambrils
6.Lloret de Mar
7.Barcelona
8.Peñíscola
9.Valencia
10.Granada

Segons dades recaptades per Goeuro.es, plataforma online i gestor de viatges que compara i combina desplaçaments amb tren, bus i avió en una sola cerca, la demanda per destinacions costaneres s’ha incrementat significativament per a les properes vacances de Setmana Santa. D’aquesta manera, destinacions del litoral català com Salou o Lloret de Mar gaudiran d’una gran afluència de visitants després de registrar un augment de cerques d’un 433% i 412%.

/* JS para menú plegable móvil Divi */