.

trivago

Salou és la destinació de la Costa Daurada que més interès genera entre els internautes que recorren al portal Trivago per reservar les seves vacances. Així ho constata l’estudi de tendències al buscador, fruit de les cerques que han fet viatgers catalans i espanyols en aquest portal.

Un 81 per cent de les cerques que han realitzat els catalans són a destinacions nacionals, entre els que destaquen Salou, Tossa de Mar, Lloret de Mar o Castell d’Aro. De fet, Salou ocupa la segona posició de les destinacions més buscades pels catalans, després de Madrid. Els catalans, segons Trivago, dediquen una mitjana de 5,1 nits a la destinació nacional, però quan viatgen a l’estranger la mitjana de d’estada es situa en 5,6 nits.

Pel que fa a les preferències dels viatgers de la resta de l’Estat pel que fa a les cerques al portal Trivago, Salou, seguida de Cambrils, se situa entre les deu destinacions amb major demanda. En el cas de la capital de la Costa Daurada, els turistes prefereixen que l’hotel estigui equipat amb una piscina climatitzada.

Pel que fa a les despeses en l’allotjament, l’estudi de Trivago indica que els francesos destinen 159€ per habitació d’hotel, seguit dels 139€ dels italians, els 123€ els alemanys o bé els 114€ que paguen els espanyols quan viatgen a Catalunya –una dada que també inclou la despesa mitjana d’allotjaments a Barcelona-.
Trivago és un cercador d’hotels online que compta amb més de 120 milions d’usuaris al mes en tot el món.