.

Aspecte actual del camp de futbol 7. Foto: Cedida

Els camps de futbol municipals, el de futbol 11 i el de futbol 7, ja tornen a estar disponibles per als entrenaments dels clubs esportius i escolars de Salou. Així, a partir d’avui dilluns, ja s’hi podrà entrenar a ple rendiment, després dels treballs de condicionament, a causa de les obres del Barranc de Barenys.

L’obra ha consistit en el trasllat i recol·locació dels camps en direcció a Ponent, perquè no quedin afectats per l’obertura del canal nou del Barranc de Barenys.

L’alcalde Pere Granados ha explicat que “s’ha adequat tota la instal·lació perquè es pugui jugar en perfectes condicions. En aquest sentit, s’ha fet un camp de futbol 11 totalment nou, amb l’enllumenat també nou, i un camp de futbol 7, i a data d’avui ja es compta amb els vestidors, que s’han readequat”. Així mateix, s’ha tancat el recinte amb tanques perimetrals completes i s’han arreglat els accessos.

Cal dir que de cara a l’any vinent, està previst fer un mòdul de vestidors nous i un altre mòdul per a àrbitres, infermeria, instal·lacions i cafeteria amb espai d’ombra, lligat a la nova entrada al complex esportiu, que es farà pel costat de ponent, entre els camps de futbol i l’històric barranc de Barenys.

V.Tapias