.

Imatge de la base nàutica. Foto: Cedida

Imatge de la base nàutica. Foto: Cedida

Les obres de la base nàutica, que han d’acollir les disciplines de vela dels Jocs del Mediterranis Tarragona 2017 a Salou començaran passada la temporada turística. El projecte, finançat amb fons municipals, puja a 349.806,43 euros. Aquest projecte arriba després del plantejament del govern que Salou, com a municipi turístic que és, no disposava d’una base nàutica que pogués oferir i satisfer els serveis nàutics des de la platja de forma pública. Com ha apuntat el màxim responsable municipal, Pere Granados, aquestes instal·lacions es quedaran com a base nàutica de Salou, pels esports nàutics de platja. “Volem acostar el mar i els esports nàutics a la ciutadania. Amb aquestes noves instal·lacions permetrem el gaudir als salouencs i visitants dels esports nàutics bàsics de platja, i més encara, amb l’adjudicació al municipi com a subseu de Vela.

A la platja de Ponent, a continuació del carrer Joan Miró, es construirà una base amb diferents mòduls d’estructura metàl·lica tubular prefabricats i tancament de panells tipus sandvitx sobre bases de formigó prefabricat, on s’allotjaran els vestuaris i el mòdul d’aula i informació, amb un acabat a base de revestiment perimetral de panell de policarbonat i envelat exterior inclinat sobre coberta a base de lona tensada en els seus extrems amb tensors i perfils especials, amb una superfície total màxima d’ocupació, incloent les terrasses, de 300m². A més, uns grans vinils de colors vius serviran per ocupar tota la seva façana amb imatges dels esports de vela. La base nàutica es complementarà amb un gran envelat, on es desenvoluparan diversos esdeveniments.

Segons el projecte -que han redactat els serveis tècnics municipals- les instal·lacions comptaran amb un parell de vestuaris de 13,73 m² cadascun, dos serveis de wc de 5,38 m², un mòdul magatzem de 55,27 m², a més d’una zona d’informació (10,72 m²) i també una aula de vela de 33,08 m² de superfície.

/* JS para menú plegable móvil Divi */