.

.

TOTS 21


L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que Salou sigui la destinació més sol·licitada pels irlandesos en la majoria d’agències participants

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que Salou sigui la destinació més sol·licitada pels irlandesos en la majoria d’agències participants

Salou i PortAventura World, amb l’objectiu de reforçar la promoció turística al mercat irlandès, han participat, del 27 al 29 d’agost, al roadshow a les ciutats de Belfast, Kilkenny i Shannon, organitzat per Travel Media Irlanda.

El primer dia a Belfast va ser tot un èxit, amb la presència de 63 agents de viatge procedents de Belfast, Newcastle, Derry i Lisburn.

Pel que fa a Kilkenny, cal dir que té agències molt importants, com ara Marble City Travel i Manning Travel, entre altres. En aquesta vila també hi van fer cap venedors de TUI i agències procedents d’altres poblacions veïnes, com Thurles i Waterford.

El darrer dia del roadshow, el 29 d’agost, es va fer promoció a la ciutat de Limerick, amb la participació d’unes 25 agències de la ciutat i rodalies.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt aquesta promoció, de la què ha destacat el seu objectiu principal, que  és  “reforçar les vendes del mercat irlandès fins a finals de temporada”.  Segons el batlle, “en la majoria d’agències participants al roadshow, Salou continua essent la destinació més sol·licitada pels irlandesos, atès que és un destí turístic molt popular a Irlanda”.

D’altra banda, les dates en què finalitzen les operacions aquesta temporada 2019 amb els diferents aeroports irlandesos son les següents: Belfast (fins el 2/11/2019); Dublín (26/10/2019); Cork (17/09/2019) Shannon (26/10/2019).

Durant la primera quinzena d’agost el mercat irlandès a Salou ha augmentat lleugerament, un 0.2%.