.

Tradicional berenar i ball de Festa Major de la gent gran. Foto: Cedida

Tradicional berenar i ball de Festa Major de la gent gran. Foto: Cedida

Salou va celebrar ahir a a tarda l’homenatge a la gent gran, en el marc de la Festa Major d’Hivern 2023, que ha comptat amb un berenar i ball amb el Grup Musical Ruben’s, a l’Envelat. L’acte va estar organitzat per l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat.

Hi van assistit més de 300 persones jubilades de més de 65 anys, residents i empadronades al municipi, i també les que són associades a les dues llars, l’Associació de Jubilats del Parc de Salou i l’Associació de Jubilats Esplai Salou. L’esdeveniment el va presidir l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors i regidores de l’Ajuntament. A més, hi va assistit Pere Alert en representació de l’Associació de Jubilats Parc de Salou, i Alberto del Hierro i Emilia Navarro en representació de l’Associació de Jubilats Esplai Salou.

L’alcalde Pere Granados es va dirigir als a la gent gran agraint-los el seu treball i esforç, que ha permès construir el Salou d’avui, va dir. Per això, els va assegurar tot el suport des de l’equip de govern per a allò que els sigui necessari i perquè gaudeixin d’una bona qualitat de vida.

Per la seva banda, la regidora Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, també va tenir paraules d’agraïment cap a les persones que han treballat tota la vida i que ara poden gaudir de l’etapa de jubilació, amb salut i plenitud.

Durant l’acte, es va repartir un obsequi a tots els participants, consistent en una bossa de mà per guardar documentació, logotipada amb el motiu gràfic de la Festa Major d’Hivern d’enguany.