.

Salou és la principal destinació entre els irlandesos

Salou és la principal destinació entre els irlandesos

Salou pretén seguir endavant amb el posicionament turístic del municipi com a “marca líder de la Costa Daurada i de Catalunya” pel que fa al sol i platja i al turisme familiar; és per aquest motiu que, per primer cop, està present a la Holiday World Show de Belfast. Aquesta és la fira turística més important d’Irlanda del Nord, que se celebra des de divendres i fins diumenge de 2014. A més, s’aprofita aquest marc per dur a terme una acció única entre Salou i Turespaña, tal i com es va acordar el passat mes de novembre en el marc de la fira World Travel Market (WTM) amb l’oficina de Turespaña de Londres.

Així, abans de la inauguració de la fira, Salou realitza des d’aquest dijous, dues accions de la mà de Turespaña conjuntament amb Agustín Garcia, el cap de promoció de la OET de Londres i Gonzalo Ceballos de la OET de Dublín. D’una banda, una trobada amb periodistes i, de l’altra banda, una trobada amb uns quaranta turoperadors i agents de viatge irlandesos amb qui es pretén intercanviar informació directa sobre “les excel·lències de la capital de la Costa Daurada” i projectar un vídeo que recull els projectes de present i futur del municipi. Cal tenir present que Salou és la primera destinació de vacances pels irlandesos.

‘Volem continuar sent líders’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “la nostra presència en aquest esdeveniment és molt important donat que volem continuar sent líders entre aquest turisme; un mercat eminentment familiar que busca sol i platja i vacances amb activitats com les que podem oferir a Salou amb PortAventura com a atractiu complementari”.

A Salou, aquest mercat va representar durant 2013 un 2% de l’ocupació total amb 7.439.335 pernoctacions i 1.890.550 arribades, ocupant la quarta posició entre els mercats emissors i en uns moments on el consumidor britànic té un bon posicionament vers els mercats de sol i platja.

Dins de les accions de promoció de la capital de la Costa Daurada demà Salou també estarà present a la inauguració de la Holiday World Show de Belfast (del 17 al 19 de gener) i que enguany arriba a la seva 25ena edició. Per primer cop, Salou assisteix a aquesta esdeveniment, on prop de 1.000 experts en viatges de 50 països diferents presenten els atractius dels seus mercats i les millors ofertes.  Aquesta fira és la cita prèvia a la pròxima Holiday World Show de Dublín que tindrà lloc del 24 al 26 de gener.

Segons els organitzadors de la fira, es preveu que gairebé vuit milions de ciutadans britànics viatgin a l’estranger durant el present any. Els experts dels diferents països presenten les ofertes i assessorament als turistes irlandesos que preparen ja les seves vacances pel 2014.

En el marc d’aquesta acció turística a Belfast, el batlle també té prevista una visita també amb l’alcalde de la ciutat Máirtín Ó Muilleoir amb qui mantindrà una entrevista.

Aquesta  és la primera d’una sèrie d’accions que realitza Salou a Irlanda aquest 2014, després que el passat mes de desembre ja es recollís el premi de la ‘Irish Travel Trade News’. Des del Patronat Municipal de Turisme es duen a terme un seguit d’accions durant tot l’any per tal de mantenir presència en el mercat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */