.

Imatge de les obres als carrers de Salou Foto:Aj.Salou

La construcció de 900 metres de carril bici al carrer del Terrer i adjacents de Salou, farà que en breu aquesta població quedi enllaçada per carril bici amb Cambrils i Vila-seca.

Els usuaris d’aquesta via podran unir les tres poblacions sense abandonar el carril dedicat únicament als ciclistes. Actualment el tros de carril bici es troba en procés de construcció i senyalització

La via per ciclistes s’ha fet seguint la façana marítima seguint el carrer Terrer i el seu recorregut afecta als carrers Verge del Pilar, Major i Josep Carner, Plaça d’Europa i fins a l’avinguda Pere Molas, dins el nucli urbà de Salou. El cost  total de les obres és de 21.566,48 euros.

L’actuació comprèn una longitud de 885 metres; donant pas a un carril de dos metres d’amplada i amb una  afectació total  de 1.770 metres quadrats de superfície.

Actualment, Salou disposa de tres quilòmetres de carrils de convivència, i quasi vint d’ús exclusiu per a ciclistes. Properament, aquesta xifra s’augmentarà en deu quilòmetres més, entre ells, aquesta actuació de connexió que s’està duent a terme.