.

.

TOTS 21


Instant de la Festa Major d'hivern de Salou

Instant de la Festa Major d'hivern de Salou

L’antena del Coneixement de la URV a Salou ha obert un any més, i ja en són sis de consecutius, el concurs d’instantànies de Festa Major adreçat tant a estudiants de la universitat com al públic en general; per tant, en dues categories ben diferenciades.

Les obres que es presentin a concurs poden ser tant en blanc i negre com en color però han de ser inèdites i la tècnica és també lliure. Els guanyadors de cada una d’aquestes categories s’enduran 125 euros i un lot de vins del celler Mas dels Frares; però a més, les dues obres guanyadores i la resta de seleccionades pel jurat s’exposaran al passadís del TAS des del 20 de febrer i fins al 4 de març.

Quedaran excloses aquelles en què constin persones clarament identificables, especialment amb imatges d’infants. Al dors de la fotografia cal que consti el títol de la imatge i el pseudònim de l’autor. A part, en un sobre tancat, han de figurar el mateix títol i pseudònim i incloure-hi les dades personals (nom, telèfon de contacte, adreça i adreça electrònica). El lloc per a presentar les obres és el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament, al TAS, de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dimarts i dijous de les 18 a les 20 hores.

Els interessats a participar-hi poden presentar les obres del 10 al 14 de gener de 2014 i la inscripció és gratuïta. El jurat estarà constituït per membres de les aules de Cinema i Art de la Universitat Rovira i Virgili.