.

Dotzena Fira de Nadal del Grup Fressia a Salou

Dotzena Fira de Nadal del Grup Fressia a Salou

La dotzena edició de la Fira de Nadal benèfica organitzada pel Grup Freesia ha batut aqust diumenge tots els rècords d’assistència. Més de 1.100 persones es van acostar a la fira muntada un any més al passadís del TAS.

En total han format part unes 90 parades amb més pur estil britànic amb productes casolans i artesans típics de Nadal, com ara pastissos, dolços, però també amb tot tipus de regals de Nadal; decoracions, postals, joguines així com rifes, entre un llarg etcètera… Tot amenitzat amb actuacions a l’escenari instal·lat als exteriors del TAS.

Pel matí, l’alcalde Pere Granados va felicitar l’organització, el Grup Fressia, i especialment a la seva presidenta, Elaine McParland per la bona feina que duen a terme any rere any, esdeveniment rere esdeveniment, aconseguint mobilitzar moltíssima gent sempre per una bona causa. La presidenta de l’entitat va destacar “la resposta fantàstica de la població de Salou i d’altres persones que avui ens han vingut a visitar, aportant un granet de solidaritat als malalts de càncer”, ha dit. L’any passat, el Grup Fressia va aconseguir recollir fins a 7.500 euros; i des de la seva creació l’any 2002 han reunit 250.000 euros en diverses activitats solidàries.