.

Els ideòlegs de ROCE són quatre socis, Gaspar Caparó, Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura. Foto: Cedida

Cambrils disposa des de fa una mica més d’un mes, d’una nova proposta gastronòmica en que la revolució en el món de l’arròs és tota una realitat. Un arròs desenfadat, amb un toc ‘canalla’ i situat per assaborir-lo en un local versàtil, al carrer de Sant Pere número 11 de la vila marinera cambrilenca. Els ideòlegs de ROCE són quatre socis, Gaspar Caparó, Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura. Joves professionals i amb l’ADN d’emprenedors ja saben el que és tenir èxit a la zona, on fa tot just un any ja van posar en marxa un projecte gastro, com és el restaurant INSTINT, a tocar del ROCE.

ROCE vol brindar-li al client una experiència en la que volen potenciar els bons arrossos. Foto: Cedida

El passat 7 d’abril aixecava el teló ROCE, ubicat al local que durant quatre dècades havia estat pel restaurant El Faro. Després d’una renovació profunda realitzada en poc més de trenta dies, el nou restaurant obria portes amb una capacitat de 44 persones en el seu interior i 40 més en la terrassa exterior “en un any amb la reforma de la Rambla Jaume I de Cambrils el carrer lateral nostre serà peatonal, i això ens permetrà doblar el número de taules. Estem molt satisfets de com hem renovat el local, amb l’interiorisme que li hem donat i el disseny. Convidem a que la gent ens visiti, estem molt il·lusionats i creiem que la nostra proposta gastronòmica atraurà. Som fidels al nostre lema de ‘Nuestro cuerpo pide ROCE ¿y el tuyo?’” explica somrient Iban Jerez.

Al capdavant del fogons del ROCE està Gaspar Caparó, xef nascut a Alcover, format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià i que defineix el sentit de la cuina al ROCE com ‘Cambrils està creixent en l’àmbit gastro-professional’

Al capdavant del fogons del ROCE està Gaspar Caparó, xef nascut a Alcover, format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià i que defineix el sentit de la cuina al ROCE com “Cambrils està creixent en l’àmbit gastro-professional i això ens ha motivat a posar en marxa aquest desafiament professional. Nosaltres al ROCE cerquem brindar-li al client una experiència en la que volem potenciar els bons arrossos, amb una oferta de tapeo i amb filosofia de compartir-ho a taula”, explica el màxim responsable de la cuina, tot afegint que “treballem amb molt bon producte per oferir arrossos de tota mena, vegetals, amb tòfona, arrossos de carn, de peix com per exemple de gamba o llamàntol. Ens agrada treballar-lo bé i després d’unes setmanes de rodatge un cop vam obrir, ara ja li hem agafat el punt a l’arròs, tant pel que fa a aspectes tan importants com són la cocció o la sal”, exposa Caparó. Des de ROCE també es vol potenciar molt els arrossos take away i delivery a casa, permetent així al client assaborir-lo al seu domicili amb la màxima qualitat.

El passat 7 d’abril aixecava el teló ROCE, un projecte molt ‘canalla’. Foto: Cedida

L’establiment disposa també d’un menú migdia, el ROCE de dia al preu de 25 euros, i el ROCE de nit configurat amb una carta de tapes. El cert és que la relació qualitat-preu està molt ben equilibrada, així com la carta de vins, molt ben seleccionada amb referències del grup Codorniu, amb el que han començat a treballar, així com també Rioja, Ribera del Duero i d’altres seleccions de vins de denominacions d’origen catalanes.

El restaurant està obert els set dies de la setmana, de dilluns a divendres l’horari és de 12:30h a 17h i de 20h a mitjanit. El cap de setmana obre ininterrompudament fins la 1 de la matinada. La seva pàgina web és www.micuerpopideroce.com i el perfil d’instagram @micuerpopideroce . El telèfon per reserves és el 623 546 937.

Sal i Pebre / Helder Moya