.

Cartell de l’escape room

Expedició Sugarlandia: Els tresors de Don Papa”, el nou escape room de Ron Don Papa ha aterrat a Barcelona, tota una aventura amb degustació de còctels. El guardonat i únic ron filipí del món, Don Papa, ens embarca a la ciutat comtal  a realitzar l’Expedició Sugarlandia: Els tresors de Don Papa.

Aquesta aventura misteriosa i amb una ambientació excepcional, es pot gaudir a Barcelona fins el pròxim mes de febrer. A més de l’experiència, en finalitzar el joc es pot gaudir d’uns còctels gratuïts perquè el client assaboreixi l’elixir millor guardat per l’Illa de Negres a Filipines, el Ron Don Papa.

El millor pla per a anar amb amics, parella o família durant les pròximes setmanes, obert tots els dies, inclòs festius, amb horaris molt amplis i amb un cost per persona de 12 euros, amb els quals inclou el còctel.

Don Papa és l’únic ron filipí del món

Els sentits a prova a l’escape room

Aguditza els teus sentits, escolta, sent, palpa, olora… La profunda selva de Sugarlandia alberga molts tresors. El seu major elixir, el Ron Don Papa, creat a peus d’un volcà a l’Illa de Negres de Filipines. Ara bé, un malèfic embruixador ha fet enfurir al grandíssim déu del volcà, el déu Kanlaon, i tota l’illa, els seus habitants, el seu elixir i els jugadors estan en perill.

Reuneix el teu equip d’exploradors i endinsa’t en aquesta nova experiència tropical. El rugit del volcà, els micos salvatges, esquelets i una frondosa vegetació s’obren pas en aquesta nova experiència que uneix els escape rooms amb el ron.

Fruit de la col·laboració de ron Don Papa i Maximum Fuita, gaudeix de 45 minuts d’aventura que finalitzaran en una degustació d’un còctel gratuït.

Helder Moya

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */