.

.

TOTS 21


El coordinador general de CDC ha visitat aquest matí Salou. Foto: Cedida

El coordinador general de CDC ha visitat aquest matí Salou. Foto: Cedida

En la seva visita a Salou Josep Rull, coordinador general de CDC i diputat al Parlament de Catalunya, ha valorat com a “absolutament nefast” un possible pacte a Madrid entre C’s i PP després de les eleccions generals del 20D. “Aquest pacte abocaria Catalunya a ser tractada com una regió, residulitzarien el nostre autogovern i ens encallarien en un escenari en què l’atur seria la característica essencial”.

Rull és del parer que Catalunya només podrà combatre l’atur si “nosaltres podem prendre les nostres pròpies decisions; les que interessen veritablement a aquest país”. Per contra , considera que amb Ciutadans al govern de Madrid, seria impossible “garantir el Tercer Fil, com també ho seria el desdoblament de carreteres que són importants i estratègiques; impossible donar potencialitat al Port de Tarragona, a l’ Aeroport de Reus, o al sector econòmic de Catalunya”, i això es traduiria a “condemnar-nos a un atur alt i sense possibilitats de desenvolupament”.
I ha continuat: “Nosaltres, Democràcia i Llibertat, som aquells que ho volem fer impecablement bé; i això vol dir que ho volem fer des de la seguretat jurídica , des del pacte i el diàleg, i amb fermesa , perquè tenim clar quin és l’objectiu: aconseguir un Estat propi, un Estat independent per generar prosperitat, benestar i progrés·”. Per al diputat això serà viable amb figures com el president Mas, Francesc Homs o Ferran Bel, que ofereixen aquesta garantia. “Nosaltres cercarem la complicitat internacional, que ens permeti carregar-nos de legitimitat i parlar de model econòmic per poder aconseguir una Catalunya que tingui tres característiques: nivells de creixement econòmics molt alts, equitat i justícia social i un contracte social amb capacitat d’arribar a grans acords entre govern, patronal i sindicats .”

Josep Rull que ha estat en tot moment acompanyat dels candidats a senadors, Annabel Marcos i Joan Basora, ha visitat l’alcalde de Salou, Pere Granados a l’Ajuntament i acte seguit s’ ha traslladat al pavelló poliesportiu d’aquesta localitat on es celebra durant aquests dies la XVIII edició dels Spanish open Salou 2015 de Ball Esportiu. Josep Rull i el delegat del govern de la Generalitat, Quim Nin, han lliurat una tanda de trofeus als guanyadors en les seves diverses categories.