.

Diego Campos, amb el seu fill, Rubén. Foto: Mayo Lorda

Diego Campos, amb el seu fill, Rubén. Foto: Mayo Lorda

El Rincón de Diego, restaurant amb estrella Michelin de la vila marinera de Cambrils, ha portat a terme la presentació de la temporada 2019, tot coincidint amb la posada en marxa de la jornada gastronòmica ‘Encarxofa’t’.

La gran novetat d’enguany és la del retorn a casa de Rubén Campos, fill de Diego Campos, dins la direcció i els fogons del restaurant, i encarregat de perpetuar la saga del establiment familiar situat al carrer Drassanes número 19 de Cambrils.

Precisament el ‘fitxatge’ de Rubén Campos ha satisfet al seu pare, Diego Campos, manifestant que «m’il·lusiona moltíssim que el meu fill hagi tornat a casa. De fet la idea en el seu dia era aquesta, tot i que ara s’han donat diferents circumstàncies que ho han provocat». I es que Rubén Campos ha estat més d’una dècada fora de casa, concretament 13 anys governant el timó de restaurant del Club Nàutic de Cambrils.

La família Campos, treballarà per tant mà a mà a la cuina del Rincón de Diego, i amb infinitats de projectes gastronòmics per davant «treballarem plegats amb un horitzó final que d’aquí un temps el Rubén agafi les regnes i jo m’acabi jubilant» assegura Diego Campos.

El restaurant Rincón de Diego és un referent a Catalunya i a la Costa Daurada, amb capacitat per aproximadament una cinqueantena de comensals, va obrir les portes fa 36 anys i en fa 14 que va rebre la seva primera estrella Michelin i que, des de llavors, ha anat revalidant cada any.