.

Centenars de persones sortiran al carrer caracteritzades de personatges terrorífics per gaudir d’aquesta festa.

El proper dimecres, 31 d’octubre, els carrers de Roda de Berà s’ompliran de bruixes, monstres, morts vivents, vampirs i tota mena de personatges obscurs per gaudir de la nit-tarda de Halloween. Serà el vuitè any consecutiu que l’Ajuntament posa en marxa aquesta festa, la qual es combina també amb la Castanyada, tot i que la tradició americana té cada cop més seguidors, sobretot entre els més petits que gaudeixen disfressant-se i recorrent els carrers al crit de “truc o tracte”.

La festa començarà a les cinc de la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb un berenar terrorífic i un espectacle infantil. Seguidament, a la plaça de la Sardana, tindrà lloc el reeixit joc de les caixes, el qual, tot i ser molt fastigós, té molt d’èxit. Els infants hauran de passar per un recorregut ple de caixes dins de les quals hauran de ficar les seves mans i esbrinar quins elements, tots ells fastigosos, contenen per guanyar una bossa de llaminadures.

I més tard, a partir de dos quarts de vuit, el casal municipal Les Monges es transformarà completament per esdevenir un passatge del terror, organitzat cada any per l’associació juvenil Roda Jove. Aquest és, sens dubte, un dels plats forts de la festa, i aconsegueix congregar a centenars de persones que esperen el seu torn per gaudir d’un passatge que se supera any rere any.

El passatge no està recomanat per a menors de 12 anys. Es podrà visitar fins les deu de la nit.