.

Voluntaris i autoritats que han participat al Gran Recapte d’Aliments

Roda de Berà ha tornat a demostrar la seva solidaritat abocant-se un any més amb la campanya solidària El Gran Recapte d’Aliments, duta a terme al municipi per l’Ajuntament, mitjançant la regidoria d’Acció Social i el Punt de Distribució d’Aliments.

Cal destacar l’esforç i la implicació dels 77 voluntaris i voluntàries, una trentena més que a la passada edició, els qui durant tot el cap de setmana van ser-hi presents als supermercats del municipi per donar a conèixer la campanya i animar a la ciutadania a participar-hi. Gràcies a ells i a totes les persones que hi van col·laborar ha estat possible aconseguir una nova xifra rècord, 8.420 quilos d’aliments i productes d’higiene, 800 quilos més que l’any passat.

La regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, s’ha mostrat molt satisfeta amb la dada assolida “ja són tres anys consecutius incrementant la recaptació –7.620 quilos al 2016 i 6.518 quilos al 2015-. I això demostra que la tasca s’està fent bé i que estem molt conscienciats. No hauria estat possible sense la inestimable col·laboració de tots els voluntaris, entre ells nois i noies de l’Institut Roda de Berà i una vintena de treballadors municipals, els qui s’han implicat amb tot el cor per tal d’aconseguir-ho”, ha dit.

El Gran Recapte d’Aliments es va dur a terme des de divendres al matí als nou supermercats del municipi: Spar, Coaliment, Dia, Clarel, Lidl, Bon Preu, Aldi, Suma i Leo Center.

Actualment una norantena de famílies són beneficiàries del Punt de Distribució d’Aliments i reben de forma quinzenal els lots de menjar i productes d’higiene. A més a més, una trentena reben cada dia productes frescos. En tots els casos són persones que tenen mancances en els recursos bàsics d’alimentació per causes econòmiques o per altres motius personals i familiars, especialment aquelles que presenten un alt risc d’exclusió social.