.

Els temps actuals requereixen nous canals per connectar de forma eficaç amb els oients i, per aquest motiu, Roda de Berà Ràdio estrena pàgina web pròpia, amb l’objectiu de facilitar l’accés als oients i oferir un servei d’streaming més òptim.

Tot i que l’emissora emet per internet des del 2011, el servei que oferia patia algunes deficiències, com el flux limitat o la baixa qualitat sonora. Amb el nou servei, de l’empresa Enacast, millora considerablement la qualitat del so, així com la quantitat d’oients que es poden connectar de forma simultània, ja que l’eina està creada específicament per a emissores de ràdio.

El nou web, allotjat a www.rodadeberaradio.cat, s’adapta a qualsevol dispositiu. És senzill i intuïtiu, i conté tota la informació com els programes que s’emeten actualment, la graella de programació, les dades de contacte, les notícies relacionades amb les persones o entitats entrevistades, el pòdcast, la ràdio en directe (streaming), galeria d’imatges de l’equip i els col·laboradors, així com l’enllaç a les xarxes socials de l’emissora.
Un dels importants avantatges que ofereix el servei és l’allotjament del pòdcast instantani. És a dir, mentre s’emet un programa es va penjant al pòdcast de forma automàtica i, tot just quan acaba, l’oient ja el pot recuperar.

Amb aquesta gran millora, Roda de Berà Ràdio vol apropar-se encara més a la ciutadania. Com a ràdio pública i de proximitat, és una emissora oberta a tothom i que esdevé un espai d’informació i d’entreteniment amb gairebé una trentena de col·laboradors i col·laboradores que, juntament amb l’equip de l’emissora, treballen per oferir una programació de qualitat.