.

.

TOTS 21


Cartell promocional del mercat solidari.

Cartell promocional del mercat solidari.

El proper dissabte, 14 de juny, se celebrarà un Mercat d’Intercanvi Solidari a Roda de Berà mitjançant el qual la regidoria d’Acció Social vol recaptar productes d’alimentació i d’higiene per a l’Ajuda Alimentària del municipi. Les persones que s’apropin, entre les 10 i les 14 hores, a la plaça Sant Jaume podran intercanviar aliments i altres productes necessaris com llet, oli, arròs, conserves, bolquers, compreses, llegums, pasta alimentària, etc., per roba de segona mà.

A més, el mateix dissabte se celebrarà durant tota la jornada la Diada Jove. A les dotze del migdia tindrà lloc la inauguració de la finalització de les obres d’arranjament de la coberta del Punt d’Informació Juvenil i de totes les millores que s’han efectuat a l’edifici, les quals inclouen un gran mural a la façana elaborat per l’artista altafullenc Isaac Muñoz, conegut com ‘Leim’; així com del seu bateig, ja que a partir de dissabte es coneixerà com PIJ La Fàbrica. Aquest nom ha estat el seleccionat pel jurat del concurs que s’ha dut a terme entre els joves per tal de trobar-li un nom al Punt d’Informació Juvenil. L’acte inclourà una exhibició de break dance a càrrec del grup torrenc Be Water Studio.

Entre les 12 i les 18 hores, a més, la piscina municipal acollirà una festa aquàtica amb inflables. L’entrada serà gratuïta per a joves fins els 25 anys. Finalment, a partir de les onze de la nit, se celebrarà una festa jove al PIJ, amb els Dj’s Cristian Live i David Now. Aquest esdeveniment està organitzat per l’associació juvenil Roda Jove.