.

.

TOTS 21

Instantània dels guardonats. Foto: Cedida

El recinte teatral del Casino Municipal va acollir el passat dissabte a la tarda la gala de lliurament de premis l’onzena edició del Concurs Literari ‘Roca Plana’, impulsat per la regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, i amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal.

L’acte va ser presentat per la periodista Sònia Camí i amenitzat, per segon any consecutiu, per l’artista multidisciplinar Laura Relea, LaReSol. L’artista va presentar un microespectacle, dividit en tres parts diferenciades, que va girar entorn els somnis, temàtica d’aquesta edició, i que li va servir per a realitzar una dura crítica contra els governs i els bancs, els qui, de forma directa o indirecta, donen suport al negoci de la guerra. LaReSol va encoratjar el públic a obrir els ulls i a actuar per assolir el seu somni, “la pau al món”.

Gràcies a la col·laboració del FIC-CAT també es va projectarUna vida, de Mar Rosselló, alumna de l’institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona. L’obra va formar part de la Selecció Oficial de la passada edició de 2023, i explica l’experiència de vida d’una noia a partir de la gimnàstica rítmica.

V.Tapias