.

.

TOTS 21


Imatge d'uns voluntaris de Protecció Civil

Imatge d'uns voluntaris de Protecció Civil

Segons ha conegut el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, un grup de persones estaria intentant crear l’associació de voluntaris de Protecció Civil del municipi.

Aquesta, que tindria una posició aliena a l’Ajuntament, tot i que comptaria amb el seu recolzament, està actualment cercant persones que vulguin col·laborar en la seva creació. Per aquest motiu han realitzat una crida en la qual demanen que totes aquelles persones, que desinteressadament desitgin formar part d’aquesta entitat sense ànim de lucre, enviïn un correu a l’adreça protecciocivilrodadebera@gmail.com

L’associació tindrà com a finalitat principal la protecció física i la seguretat de les persones i dels seus béns i el medi ambient en situació de greu risc col·lectiu, a Roda de Berà, i disposarà per a tal de capacitat d’actuació, planificació i coordinació. Treballarà en col·laboració amb la Policia Local i la Creu Roja, i amb altres grups de forma específica en determinades actuacions, com ara bombers o d’altres que puguin aportar la seva experiència per donar assessorament en determinats àmbits davant situacions de risc.

Els voluntaris hauran de tenir una formació adequada fet pel qual accediran, de forma gratuïta, a cursos especialitzats, impartits per bombers i personal de protecció civil.