.

Una imatge de la jornada

Una imatge de la jornada

Dues dècades després que es posés en marxa la primera edició del ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ al 1994, la Piscina Municipal de Roda de Berà continua col·laborant any rere any amb aquesta campanya de sensibilització.

Un total de 633 piscines de tota Catalunya, entre elles 193 de la demarcació de Tarragona, hi van participar diumenge passat, durant tota la jornada, adherint-se a la campanya. Aquesta, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, té l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de la malaltia i donar recolzament als afectats per la mateixa, alhora que es sensibilitza a la població sobre aquesta malaltia neurodegenerativa crònica.

A Roda de Berà es van aconseguir recaptar 381,9 euros. 207,90 corresponen al total recaptat per la venda de les entrades per accedir a les instal·lacions municipals, i 174 euros per la venda del material de la campanya.

A més, 47 persones es van apuntar per nedar el màxim de metres possibles per l’esclerosi múltiple i van sumar 18.900 metres.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, va participar un any més en aquesta jornada solidària, acompanyat per Isabel Mondéjar, regidora de Sanitat i Joventut; Cèlia Treserres, regidora d’Acció Social, i per Josep M. Marco, regidor de Platges i Medi Ambient.

A Roda de Berà la campanya va estar organitzada per l’Ajuntament de Roda de Berà i pel Punt d’Informació Juvenil.