.

 

L’Ajuntament s’adapta a les noves tendències sense oblidar les tradicions del país

 

Un dels plats forts serà el passatge del terror a Les Monges, organitzat pel PIJ

 

El proper dilluns, 31 d’octubre, Roda de Berà viurà una tarda i nit terrorífiques amb la festa CastaHalloween. Des de fa dotze anys l’Ajuntament s’ha adaptat a les noves tendències festives que van arribar dels Estats Units i que fan gaudir a la canalla, els qui aprofiten l’ocasió per a disfressar-se de personatges terrorífics i fruir. Tot i això, el consistori no vol oblidar la tradició tan nostrada de la Castanyera, i ha preparat un espectacle que fusionarà ambdues festes.

La cita s’iniciarà a les cinc de la tarda, a la plaça de la Sardana, amb un pintacares a càrrec de Susanita Pinceles i un berenar infantil gràcies a la col·laboració de les empreses Pastisart i McDonald’s. Mitja hora més tard començarà l’espectacle infantil fusió, a càrrec d’en Marc Oriol.

Les tan esperades caixes terrorífiques ‘truco o trato’, que no s’hi havien pogut celebrar des d’abans de la pandèmia, començaran a dos quarts de set. Els infants més valents i agosarats passaran per un recorregut de caixes dins de les quals, introduint la seva mà, hauran d’esbrinar quin element hi contenen com, per exemple, mocs de zombi, cervell de mòmia, o dits de monstre. A canvi, rebran una bossa de llaminadures.

El plat fort de la festa arribarà a partir de les vuit del vespre. El casal de Les Monges acollirà el reeixit Passatge del terror, organitzat pel Punt d’Informació Juvenil amb actors professionals de la companyia Funeral Creations. L’entrada és gratuïta i no s’aconsella als menors de 12 anys. El passatge, que anys enrere ha aplegat la participació de més de 500 persones, romandrà obert fins a les onze de la nit.

Redacció