.

.

TOTS 21


Cartell d'actes per La Marató de TV3 a Roda de Berà

Cartell d'actes per La Marató de TV3 a Roda de Berà

Amb motiu el proper diumenge, 15 de desembre d’una nova edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives, Roda de Berà s’adhereix a aquesta jornada un any més per ajudar a recaptar fons per a la recerca biomèdica que fomenta la Fundació La Marató de TV3.

Les activitats que es duran a terme són:

Dissabte 14 a la zona esportiva municipal Eixample i pista Pàdel Roda de 8.30h a 22.30h es durà a terme el I Torneig de Pàdel Solidari que es repetirà també diumenge de 8.30 a 13h. Amb un mínim de tres partits assegurats. Preu inscripció: 20 euros per parella. Categoria tots contra tots: parelles mixtes, masculines o femenines, i premis al 1er, 2on i 3er classificats.

El mateix diumenge de 9.30 a 14 hores, a la plaça de la Sardana: Esmorzar solidari, programa especial a càrrec de Roda de Berà Ràdio, venda de llibres, tir amb arc, passeig amb quad, venda de postals de Nadal, vermut solidari i lliurament de premis del I Torneig Solidari de Pàdel.

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Roda de Berà amb la col·laboració de l’associació Luz de Luna, Roda de Berà Ràdio, Biblioteca Municipal, associació Toxophílica de Catalunya, Full Moto, escola Salvador Espriu, escola El Cucurull, Institut Roda de Barà, Cafeteria Mozart, Bar Panay i Bar Casino, Pàdel Roda, associació juvenil Roda Jove, Artíficus, Grup Sardanista, Grup de Teatre Lluís Marco i Les Monges Associació Cultural.