.

.

TOTS 21


El cap de llista tarragoní ha visitat avui les instal·lacions de Fundacio Onada al barri de Campclar, acompanyat de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. Foto: Cedida

El cap de llista tarragoní ha visitat avui les instal·lacions de Fundacio Onada al barri de Campclar, acompanyat de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. Foto: Cedida

El cap de llista al Congrés del Partit Popular de Tarragona, Jordi Roca, ha assegurat avui a Tarragona que “en els propers quatre anys tenim l’objectiu d’aconseguir la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat”. En una visita a les instal·lacions de la Fundació Onada al barri de Campclar, acompanyat de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, el candidat tarragoní ha explicat que “precisament aquest, garantir la plena igualtat en tots els àmbits, és l’objectiu del Plan de Acción 2014-2016 sobre la Estrategia de Discapacidad, dotat amb 3.000 milions d’euros”.

Així mateix, Roca ha recordat que “el Govern d’Espanya ha impulsat 750 programes, invertint 360 milions d’euros, que han beneficiat també Tarragona, concretament el Centre La Muntanyeta, que ha rebut mig milió d’euros per a noves instal·lacions”. El cap de llista tarragoní ha finalitzat destacant també “la millora en la fiscalitat de les persones amb discapacitat, per tal d’incentivar la seva contractació per part de les empreses”.

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha destacat que “la Fundació Onada és una entitat social amb un taller ocupacional que fa una extraordinària tasca d’integració, col·laboració i de formació de les persones amb discapacitat”. I en aquest context ha destacat que “en el programa del PP dos dels eixos fonamentals són la lluita contra la desigualtat de les persones amb discapacitat i contra l’atur, especialment el juvenil i el de persones amb especials dificultats”.