.

La candidatura de Roc Muñoz ha obtingut el vot unànime del centenar d’afiliats i simpatitzants socialistes que van participar a l’assemblea.

L’actual alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, ha estat reelegit com a alcaldable socialista a les eleccions municipals de l’any vinent. La candidatura de Roc Muñoz ha obtingut el vot unànime del centenar d’afiliats i simpatitzants socialistes que han participat a l’assemblea convocada a tal efecte.

Cal recordar que en els darrers comicis municipals de 2015 la candidatura socialista liderada per Roc Muñoz va obtenir el 61% dels vots i la majoria absoluta a la sala de plens amb 10 regidors de 13 possibles.

Durant la seva primera intervenció un cop reelegit com a alcaldable del PSC per la Canonja Roc Muñoz ha remarcat que “els socialistes ens presentem a aquestes eleccions després de donar compliment al programa electoral amb el que vàrem concórrer a les eleccions de 2015. Hem complert amb el contracte electoral que vàrem signar amb els canongins i canongines. Els socialistes som gent de paraula i una opció segura de bon Govern.”

Pel que fa als objectius per aquests propers quatre anys Roc Muñoz ha fixat els objectius prioritaris en els equipaments i serveis en l’àmbit de la salut, educació, esport i l’atenció a la gent gran. “Aquest proper mandat crearem el centre de dia que la Canonja necessita per donar resposta a les necessitats reals dels nostres majors”, ha assegurat.

L’alcaldable socialista també ha reiterat la validesa de la formula amb la que els socialistes han propiciat el progrés de la Canonja aquests darrers anys, “treball, il·lusió i ganes. Tornem a tenir ara la màxima ambició perquè estem segurs que si mantenim ferm el timó i fem les coses bé el millor per la Canonja està per venir…”, ha emfatitzat Roc Muñoz.

Pel que fa a la configuració de la llista Roc Muñoz ha explicat que es treballa per “incorporar gent nova a un projecte de progrés que vol sumar en benefici de tots i totes. La nostra serà una llista que combinarà experiència i garantia de gestió amb renovació i saba nova. Tenim per endavant un nou repte que ens il·lusiona en la nostra determinació de convertir el nostre estimat poble en un referent de benestar social i de qualitat de vida al conjunt de les comarques tarragonines”, ha conclòs.