.

Façana de l'edifici del Tetare Metropol. Foto: vikingu.es

Façana de l'edifici del Tetare Metropol. Foto: vikingu.es

Durant la matinada de diumenge a dilluns es va dur a terme un robatori per part de diversos individus que es van dedicar a sostreure el cable elèctric que hi havia en els habitatges de propietat municipal que l’Ajuntament de Tarragona té damunt del Teatre Metropol i en mal estat, informa el Diari de Tarragona, així com en el mateix teatre.

Del Metropol s’haurien sostret objectes encara no detallats per la Guàrdia Urbana i per ara no hi ha detinguts ni sospitosos.

Segons el rotatiu, va ser un tècnic del Teatre Metropol qui poc després de les dues de la tarda del dilluns va donar la veu d’alarma que persones desconegudes havien entrat en els pisos, trencant els panys de les portes. Una vegada dins es van dedicar a robar el cablejat elèctric que hi havia.

Aquesta trucada es va rebre una hora després de la qual va fer un responsable del Departament de Cultura. Va informar que havien entrat també a robar diferents efectes de la segona planta de l’emblemàtic edifici. Tampoc s’ha facilitat el material sostret.

/* JS para menú plegable móvil Divi */