.

Foto de família de les jugadores i els directius

Fins a 132 jugadores s’han aplegat al complex d futbol federariu de Riudoms

El vicepresident de la Federació Catalana, el tarragoní Josep Vives -al centre de la imatge-, amb l’alcalde -segon per la dreta-  i les autoritats

Riudoms ha estat un any més capital del futbol formatiu femení a les comarques de Tarragona i un dels punts neuràlgics de Catalunya en la jornada massiva organitzada per la Federació Catalana de Futbol en la seva política de prestigiar i donar suport al futbol femení.

Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF), acompanyat dels directius Rafael Pinedo i Ricardo Pacheco, així com dels sotdelegats comarcals Diego Ávila, Toni Cansino i Josep Maria Rovira i del Delegat del CTA a Tarragona Vicente Sanz, han realitzat visita a la jornada de Femení celebrada al Complex Tarragona de Riudoms, on s’hi han aplegat 132 jugadores, el que suposa una molt bona resposta a la crida per part de l’FCF, i demostra el compromís de la Federació i els seus clubs en l’aposta perl futbol femení.

La jornada, en el seu setè any consecutiu, s’ha celebrat simultàniament amb altres 15 seus arreu de Catalunya, adreçada a jugadores de 6 a 14 anys, moltes d’elles en el seu primer contacte amb el fútbol. L’objectiu d’aquestes jornades es seguir eixamplant la base del futbol femení, dins del projecte #orgullosa.

La mecànica de la jornada, en horari matinal, s’ha basat en el treball dels aspectes técnics mitjançant estacions de treball específic, seguit de partits de F-7, utilitzant la totalitat de les instal·lacions. La coordinació técnica ha anat a càrrec de Joan “Rufino” Ferraté, responsable de seleccions de Tarragona, junt amb el seu equip format per una 15 de persones, realitzant tasques de monitors.

Les jugadores de la selecció catalana sub-17 Mar Dueso i Ainhoa Olivera han col·laborat com a embaixadores de la jornada, rebent moltes preguntes i inquietuds per part de la resta de participants.

En la visita a la jornada s’han afegit Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, acompanyat d’en Carles Garcia, regidor d’esports i na Maria Cros, regidora de joventut, que han volgut informar-se sobre el desenvolupament de la jornada.

És destacable que no s’ha produït cap tipus de lesió de cap importància i que no ha calgut requerir en cap moment de l’equip metge present al complex, així com de l’important afluència de públic que ha volgut gaudir d’una especial jornada de futbol.