.

.

TOTS 21


Un moment de la presentació de la jornada de Tarragona

Riudoms serà l’1 de maig seu del futbol femení federat amb la celebració de la Jornada de Futbol Femení. La presentació de la mateixa al Complex Esportiu Tarragona, situat a Riudoms i pertanyent a la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha estat a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana, Josep Vives; acompanyat del representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana; de l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret; del regidor d’esports de Riudoms, Carles Garcia; de la regidora de Joventut, Maria Cros; del directiu FCF Rafael Pinedo i del coordinador de les seleccions comarcals a Tarragona, Joan “Rufino” Ferraté.

Aquest serà el setè any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza aquesta Jornada de Futbol Femení arreu del territori amb l’objectiu de seguir promovent el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys que no siguin practicants habituals d’aquest esport. Aquesta iniciativa sempre ha gaudit d’una molt bona resposta, amb la participació de més de 10.500 jugadores en les sis edicions anteriors. Amb activitats com aquestes, la Federació Catalana de Futbol segueix la voluntat de la Junta Directiva de promoure i fer créixer el futbol femení del nostre país.

Josep Vives ha explicat que “les jornades de futbol femení i la seva consolidació són la mostra de la potència i l’eixamplament arran l’impuls del projecte #orgullosa. Des de la Junta Directiva de l’FCF seguirem donant suport i promovent entre els clubs l’aposta pel futbol femení”.

En paraules d’en Joan Plana “és vital la implicació de la FCF en l’impuls del futbol femení per mitjà del projecte #orgullosa, traduint-se en més visibilitat als mitjans, que ens ajudarà a aconseguir l’objectiu d’engrandir l’abast de l’esport femení” .

Per na Maria Cros, “cal destacar la iniciativa d’aquest esdeveniment ja que dona l’oportunitat a noies des de ben petites que puguin realitzar un tast d’aquest esport, fet que abans no era gens fàcil, i suposa un pas més perquè el futbol femení arribi al màxim nivell amb igualtat”.

Ha tancat la presentació Sergi Pedret ficant l’accent en que “per Riudoms és un orgull col·laborar amb la FCF com una de les 15 seus de les trobades per promocionar el futbol femení, enllaça amb la idea que tenim com a ajuntament de seguir donant suport a l’esport femení” i ha destacat ” l’augment del nombre de jugadores al CD Riudoms degut al projecte #orgullosa”.